Skrämde livet ur min dotter 2- Fråga besvarad 2013-10-14

Tack för snabbt svar.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig maktlös, inte rädd för min egen del men för min dotter. Hon blev riktigt skärrad av denna upplevelse. Frågade henne om hon upplevt andra saker och hon svarade ja de e just de som är grejen men jag har försökt tänka logiskt och att det måste finnas en naturlig förklaring. Nu fanns ingen sådan. Hon är rädd för vad som kan hända henne och känner sig otroligt ensam då bara hon upplevt det.
Min 14 åriga dotter väckte mig kl 04.30 en morgon och grät hon med. I trappan har vi en tavla och i tavlan speglades det en bild på en kvinna i 1800 tals kläder. Hon stod länge och tittade innan hon kom in och väckte mig. Denna tjej är dock alltid glad, en drömmare, ingen ledsen tjej alls.
Hur kan detta påverka de andra barnen, i hushållet finns en 10 månaders, en 2.7 åring och 14 åringen och 17 åringen.

Hur kan min 17 åring skydda sig själv, hon är livrädd att detta ska eskalera.
Hon lyssnar på ganska deppig musik, typen svensk hiphop . Allt handlar om att livet är skit.
Hon är livrädd för att detta ting ska kunna ta hennes kropp i besittning, är det möjligt för det hoppas jag verkligen inte.

Med vänlig hälsning
Mia

★ Fråga besvarad 2013-10-14

Hej Mia! Jag vill bara bekräfta att jag läst dessa insända frågor och meddelanden från dig här i frågespalten på spökwebben och publicerar dem så du ser att jag  även sett detta,  eftersom vi redan fortsatt kring denna “problematik”  via mejl.

Sköt om dig!

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *