Vad hände? Fråga besvarad 2013-10-14

Hej.

I maj skrev jag och fick svar av dej, jag hade träffat en man och undrade om vi skulle klara våra problem med hans ex och son. Det visade sej senare att han i samma veva gick tillbaka till exet men behöll mej vid sidan om och nu är vårt förhållande avslutat.

Vad hände, jag litade på honom och trodde på oss! Vet att jag klarar mej och att livet går vidare men vågar jag lita på någon igen?

Detta är inte första gången jag blir brutalt sviken och lämnad. Kram J

 

★ Fråga besvarad 2013-10-14

    Fråga insänt den:16 Aug, 2013

Hej J!

Jag håller på att gå igenom frågor som är inskickade till spökwebbens frågespalt under Agusti-Juli-Juni då det finns några obesvarade insända frågor kvar och jag går igenom allt som finns insänt och inte blivit läst eller besvarat så jag inte missar något från någon.

Jag vill bara bekräfta att jag läst igenom denna insända fråga som jag förstår är sänd till tidigare medium på spökwebben men jag känner att jag inte kan svara eller lämna några kommentarer till detta då jag inte är den som besvarat tidigare kring denna frågeställning.

Men du är välkommen att sända in nya frågor till spökwebben!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

~Sometimes your heart needs more time to accept what your mind already knows..~

~ ♥ ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *