Skugga i ögonvrån

Hej! Jag tycker mig ibland se skuggor i ögonvrån, inbillar jag mig? Sen undrar jag om jag har någon guide, skyddsängel eller liknande med mig? Undrar även om de på andra sidan har några goda råd till mig? Känns som att jag skulle behöva en del just nu då jag har det lite jobbigt i mitt liv.. Varma ljusa kramar Sofia

Hej sofia! Det du ser är andar som finns runt dig men det betyder inte att de vill dig något du bara ser dem. Du har en äldre kvinna men ljust grått hår, milt ansikte och mörka ögon. Du har även en kvinna i medelålderns som finns hos dig och de hjälps åt vad gäller dig. Innan du somnar för natten ställ dina frågor till Himlen och du får svar i drömmarna men var inte ledsen om detta inte sker första eller andra natten de kommer svar från ovan men det är bara du som kan tolka dem. Värme och energi till dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *