Skuggor besökte mig

Detta är en sann historia som är det absolut närmaste jag kan komma det övernaturliga. Det hade varit en dag som alla andra, rätt livad, och senare på kvällen åkte mina föräldrar bort och jag blev ensam i huset. Jag var trött och bestämde mig för att vila, så jag gick och lade mig i sängen. När jag just var på väg att somna får jag känslan att någon står lutad över mig, och helt plötsligt så hör jag klart och tydligt en röst säga: "Han sover." Och det får mig att flyga upp ur sängen och fråga: "V-vem där?" Jag tänder lyset och kan tydligt urskilja tre skuggfigurer sväva in i väggen. Jag blev sittandes alldelles stel en lång stund innan jag kunde samla mig och gå ur sängen. När mina föräldrar kom hem berättade jag alltihop för dem och de brydde sig inte särskilt mycket, jag fick som vanligt svaret: "Det tror jag på när jag ser de!" vilket är ett standardsvar från föräldrar antar jag? Jag har även sett små skuggfigurer snabbt kila över golvet också. Så jag är absolut säker på att det finns övernaturliga fenomen. Frågan är bara vad de egentligen vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *