Skyddsängel? 2

Skyddsängel? Datum: 2009-11-28 Från: Emma Fråga Hej. Jag heter Emma och är 13 år. Och jag undrar vem som är min skyddsängel. Har jag någon med mig? Om du behöver mer information om mig, så skriv vad du behöver veta! Tack i förhand! 🙂 >> Svar på frågan Hej Emma! Du har en äldre dam vid din sida. Hon är ganska smal och lång, håret uppsatt i en hästsvans och jag tror hon gick bort på 70-talet, kan ha varit lärarinna på lågstadiet. Får fram namnet Inger eller liknande. Fråga. Hej,igen. Är det någon från min släkt? Kan man ha mer än en skyddsängel? Kan skyddsängeln vara vem som helst? Kram!

Hej Emma! Det behöver inte vara en släkting och det tror jag inte i ditt fall. Alla har så olika antal änglar, guider och hjälpare vid sin sida och det kan vara vem eller vilka som helst. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *