Snälla Hjälp?

Hej. jag är inte den som brukar fråga om kärlek men jag känner nu att jag inte har något val än att vända mig hit.jag och mitt ex bor fortfarande ihop men snart så ska hon flytta till eget och jag tycker att det är väldigt jobbigt då jag fortfarande älskar henne lika djupt som innan. Kan du se om det blir vi igen eller kan jag släppa henne helt eller finns det något andligt som kanske vill mig ont? jag skulle bli väldigt tacksam för svar. mvh madde

Hej Madde! När det gäller kärlek är det aldrig lätt… Det som finns mellan er just nu är kyligt och då kan det vara dax att släppa taget och låta henne gå. Vad som händer längre fram kan jag inte se men något måste "dö" för att något nytt ska kunna börja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *