Snälla hjälp mig!

Jag vill bara berätta om en läskig sak som hände mig igår och jag vill få bekräftat om händelsen är en slump eller om det ligger något mer bakom. För exakt en månad sedan dog min älskade katt, hon blev påkörd men levde fortfarande och vi var tvungna att söva ner henne eftersom hon var förlamad. Mitt hjärta krossades den morgonen eftersom jag och kisen hade bara varandra ett bra tag i vårt liv. Hon var som en medlem i min lilla familj. Min man som hade väldigt svår för att ha katt var också mycket förkrossad och efter ca en vecka efter att vår kise gått bort räddade han en kattunge från avlivning och tog hem den till oss. Min katt som gått bort fick ett halsband av mig med en pingla två dagar innan olyckan och vi valde att spara halsbandet. Vår nya kise påminner mycket om den förra och den är mycket sällskaplig. Igår när vi var ensamma hände något mycket märkligt.. Kisen låg bredvid mig och sov mycket djupt och jag försökte men min tandvärk lät mig inte få en blund. Kisen vaknar och lägger sig en meter från mig och somnar om. Plötsligt slänger sig kisen på golvet och stirrar på soffkanten i ca 2 minuter. Sedan reser hela pälsen sig upp och svansen blir alldeles tjock ( så brukar den göra när min brors hund hälsar på)trots att det bara är jag och hon i lägenheten. hon smyger runt soffan med blicken fäst på soffkanten och plötsligt kommer min man hem för att hämta ett par nycklar och kisen blir normal. Min man gick och kisen satte sig på soffkanten hon stirrat på och sedan sträcker hon sig mot taket och stirrar uppåt precis som om det finns något där hon försöker till och med sträcka tassarna uppåt och börjar jama. Sedan hoppar hon ner och går till bordet där min förra katts halsband ligger och luktade på den för att sedan lämna det bredvid mig… efter det somnade hon på nytt. Jag måste säga att jag rös i hela kroppen och kröp ner under täcket ännu mer i soffan och slumrade till i ett par minuter för att sedan känna en kall vind genom vardagsrummet och jag vänder mig om och ser att balkongdörren står på glänt ! Där brukade min förra katt gå in och ut genom, det är omöjligt att dörren öppnats sig själv och varken jag eller min man kan förklara vad som hänt. Vad tror ni ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *