Snälla läs denna jag är fett rädd av detta!!

När min moster (vicki) var ca 15 år så gjorde hon anden i glaset med min mamma 14 år då och vicki började viska något i glaset (visa ditt fula tryne) och skrattar lite då öppnas ett fönster och en vind kommer in och slår sönder tv:n så det blev en spricka både skrek till och då var det mammas tur hon tiskade in i glaset och sa rör något i rummet fulingar! och fnissar lite och inget hände.Sen när mamma gick och la sig i sitt rum för att ta på sig pjamasen och Vicki gick och la sig så hörde mamma ett ljud men hon brydde sig inte sen 1 timma senare typ så lågg mamma och läste en bok då hör mamma Vicki skrika så högt att mamma skrek också då springer mamma in i Vickis rum och ser Vicki ligga där med en massa blod över sig och mamma tittar närmare och ser att något har rivit Vicki från nacken till ryggen två långa riv märken, Vicki säger att mamma ska hämta en handuk och lägga på såret och sen ringer mamma sin mamma(som är min mormor) och säger att något hemkt har hänt så hon cycklar hem till mamma och Vicki och ser allt blod.. 2009-Nu är mamma 38 år och har mig,min lille bror och hennes man vi har nys flyttat till ett hus och vi har sovit här i 4 nätter och nu igårnatt så vaknar jag av att haft en mardröm om filmen the Grudge 🙂 så jag går ner och dricker coca cola sen på väg upp för trappan hör jag ett glas ramla på golvet jag blev fett rädd!! så jag sprang in på toan (ner igen asså) och låser in mig sen ca 10 min senare gick jag ut och in i köket och ser inget glas på golvet utan i min säng ligger det fullt med glas så jag springer till mamma och lenny(hennes man) och säger att det spökar i huset men ingen tror mig så jag visar dom allt glas i min säng och mamma säger till mig att på morgonen sen så åker vi till en spådam och frågar om vi har något efter oss så jag, mamma och Vicki åkte dit och spådamen sa 250kr för att så veta vad som är efter er så vi betalade och vi satte oss ner och pratade vad som har hänt och vad mamma och Vicki gjorde när dom var små och Vicki berättade och visade rivmärket på ryggen då berättade Spådamen att våran släckt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *