Spökar i huset

Jag är 13 år och jag är rätt säker på att det spökar i mitt hus. Jag har vid flera tillfällen hört hur någon knackar på fönstret eller dörren, jag hör ofta knak i huset som av fotsteg. En gång var jag ensam hemma och jag stod till slut inte ut med känslan av att någon iaktog mig. Så jag ringer min kompis och ber henne komma men till mig. Hon skämtar och säger "Haha då kan jag ju smyga mig på dig och srämma dig". Ca 10 minuter senare hör jag hur någon går sakta upp för trappen. Jag ropar på min kompis "Försök inte, jag hör dig!" Och stegen slutade. Min kompis kom efter ytterligare ca 10 minuter. Det har oxå hänt att lampor plötsligt börjar blinka eller TV:n sätts på. Min vänn blev rädd eftersom hon säger att hon såg någon släcka lampan inne på toaletten. Sånt här händer ständigt hemma hos mig, men mina föräldrar tror aldrig på mig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *