Snälla svara!

Hejsan! Det är så här att jag har börjat drömma allt oftare om att min pojkvän är otrogen emot mig? Vi har varit tillsammans i snart sju år och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Vi har även två fina döttrar ihop. Han är ett år yngre än mig. Jag var den första riktiga tjejen och han var oskuld innan han träffade mig *stolt* 😉 Men nu tillbaka till drömmarna. Dem känns så verkliga och jag kan vakna mitt i natten och gråta. Han har i drömmarna bla varit otrogen emot mig med min bästa vän och dessa drömmar tär enormt på mig. Jag mår psykiskt dåligt trots att jag vet att det (bara var en dröm)? Kan det vara så att det betyder något och isåfall vad?

Hej! Du behöver inte vara orolig! Det är din egen oro som visar sig i dina drömmar! Du har inget att oroa dig för!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *