Spik i säng?

Jag har varit med om märkliga saker på sistonde. Min treåriga dotter har uppträtt annorlunda och säger att hon ser saker hemma som skrämmer henne. När jag frågar vad det är säger hon bara att det är "monster". När jag frågar henne hur de ser ut så säger hon "jag vet inte". Har själv upplevt att en skugga kröp över mig mitt i natten och morrade. En eftermiddag då jag kommit hem från jobbet så la jag mig för att vila på sängen. Precis bredvid mig hittar jag en jättestor spik. Jag har inga spikar i mitt hem plus att jag var barnledig och hade bytt lakan kvällen innan. Har hört att detta betyder något av andra men vet inte vad. Ska man se detta som ett hot eller vad kan det betyda? Energin i mitt hemär mycket dålig och mina vänner som kommer hit känner sig genast trötta och hängiga. Vill inte att min dotter ska behöva bli rädd varje dag. Mvh Zarah

Hej Zara! Först och främst ska du rena ditt hem! Vet du inte hur du ska göra skriv till min mail och jag skickar ett mail som hjälper dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *