Spök-katter igen…

Hej Igen! =) Tack för ditt tips och jag uppskattar det väldigt mycket, men jag är faktist lite nyfiken på vem den här ande-flickan är. Jag tror att det kan vara min bästa väns döda lillasyster, men jag träffade henne bara en gång innan hon dog. Vet Du kanske vem denne ande-flicka är? 🙂 Inte viktigt, men skulle vara kul att veta! 😀 Mvh Eah

Hej Eah! Nej jag kan inte svara exakt vem hon är men jag kan beskriva hur hon ser ut. Hon är ca 5-7 år och liten och smal.Hon har ljusblont axellångt hår och ett litet lila spänne som håller luggen åt sidan.Hon är klädd i en lila pjamasliknande klänning och bär en liten färgglad tygdjur/nalle i handen(vet inte om jag skulle kalla det gosedjur…). Det är vad jag kan berätta om henne då jag inte vill länka till henne utan "tittar på henne på avstånd" eftersom det inte känns som hon varit på andra sidan och vänt.(Hoppas din katt mår bättre trots sin följeslagare) Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.