Tack för svaret =), men

Hejsan igen! När jag läste mitt svar och jag mår inte så bra att den här spöket är efter mig hela tiden. Jag vill inte sitta mig ner och Skriva ner alla svar från spöket. Jag behöver hjälp att ta bort spöket och jag vill inte spöket hälsa på mig igen. Det bästa är för mig att kontakta en medium som hjälper mig och vet du var det finns medium i stockholm eller har du några förslag? Jag är rädd och oroligt att om det är fara för mig. En fråga: Hur ska jag stänga av motaglig för närvaro av andar? Jag är tacksam för svar! Från vänligen Mathias

Hej Mathias! Jag har haft problem att länka till dig och försökt hitta din förra fråga med svar i frågespalten för att kanske kunna gå via den men jag hittar det ingenstans.Kommer du ihåg datum/rubrik du använde senast innan denna fråga/mejl? Jag har inga förslag till seriösa medium i stockholm men jag kan tycka att det borde finnas en hel del där. Sedan gäller det att få tag i en som är seriös. Ett tips är att du besöker butiken Vattumannen (kolla på inernet vägbeskrivning).Jag kan tycka att de borde kunna ge dig bra tips på seriösa medium i stockholm då denna butik är välkänd bland mediala för dess böcker stenar osv. Även om du inte är troende kan du gå in i en kyrka som känns ok eller tilltalande för dig och tända ett ljus och i din tanke säja: "Jag överlämnar och släpper härmed av alla andar och väsen till Rätmätiga Heliga Änglar i Villkorslös kärlek.Låt mig gå fri härifrån.Det är min önskan.Må så ske" Detta kan kännas helt galet men ibland kan det ge ett andrum att "släppa av skräpet" som följer dig, på en helig plats. Om du verkligen har önskan i hjärtat samt ber om att slippa ha detta i släptåg kommer det hörsammas och du kommer känna skilnaden när du gått därifrån.I detta fall är det utförandet av handlingen som är viktig och du markerar tydligt med din rätmätiga fria vilja att du vill vara ifred. Är du medial av dig så är det inte bara att "stänga av" utan det är ngt som du måste lära dig att leva med.Ju längre man "doppar huvudet i sanden" och inte tar tag i saken,ju jobbigare blir det. Men för att kunna besegra rädsla och obehag kan man klara sig fint genom att vara tydlig med vilka energier man vill ha omkring sig och sätta gränser! Det har man som människa rätt till enligt den universiella lagen om fria viljan.Poaitiva energier känns enbart upplyftande och är INTE obehagliga på ngt sätt. Jag hoppas du finner ett medium som kan hjälpa dig i detta! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *