Spökar det?

Hej. Jag har en fråga som jag jätte gärna skulle vilja ha besvarad. En natt så hade jag svårt för att sova,men jag slumrade till lite och det kändes som ngt kom flygande emot mig och in i mig,svår känsla att förklara och jag började skaka rejält precis som att jag hade fått en chock,när jag öppnade ögonen hade jag hjärtklappning. Två veckor senare hade jag ungefär samma känsla igen,men denna gången var det en räjäl rysning i hela kroppen från topp till tå och en panik känsla ,som att jag ville där ifrån och bara skrek, sen kändes det som att ngn la en hand på mig. Drömmer jag mardrömmar, eller kan det verkligen vara något?

Hej Sara! Det du beskriver låter mer som "Astral Katalepsi". Kort förklarat är det när man sover blir väckt av att man gjort en astralresa och kroppen reagerar med fara när din "egen ande" försöker återvända in i kroppen. Detta brukar ofta upplevas riktigt obehagligt om man vaknar just vid det tillfället. Meningen är ju att astralresan ska ske utan att vi märker när vi "åker" eller "kommer tillbaka".Men ibland är vi så taggade och på vår vakt pga att vi kanske har en stressig period i livet att vi reagerar instinktivt även när vi sover. Detta fenomen beskriver bla Sylvia Browne i "Drömguiden" och finns att köpa på en vanlig bokhandel,inbunden eller i pocket.Där finns detta beskrivet ingående. Läs den och se om du känner igen dig!Kan dock tillägga att detta är helt ofarligt om än mycket obehagligt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *