Spökar det??

Kan detta vara sant eller är det bara min fantasi?? Det var Lördag den 1 mars 2008. Jag och min vän Malou var ute och gick med hundarna. Vi gick och pratade om det gamla torpet en bit bort, och hon berättade att när hon var i skogen för kanse fyra månader sen så hittade hon en blodig döskalle med en pinne rakt igenom lite ovanför öronen. Vi tyckte båda att det var konstigt att hitta ett människo huvud i en skog, men fortsatte gå. Vi gick föbi torpet och hon frågade: Kan vi inte gå upp på gården och kolla in i ett av fönstrerna? Jag sa såklart ja för jag var ju också nyfiken. Först gick vi runt och kollade lite runt huset sen gick vi till ett fönster och tittade in. Jag tittade in i vardagsrummet och sa till Malou: Titta det står massor av ljus på skinsoffan och på bordet, tror du att det bor någon där? Malou: Nej, det tror jag inte. Jag går fram till dörren och knackar. Inget svar. Då sa jag: Nix, ingen bor här. Vi kollade lite till, och hörde en ringsignal. Vi trodde såklart att det var min telefon som ringde, men vi märkte att det inte var min som ringde, så vi började kolla på marken om det fanns någon mobil där men när vi inte hittade någon så började vi undra om vi inbillade oss. Men då efter en liten stund så hör vi en dörr inne från huset som sakta stängdes. Vi tittade på varandra och kollade in igen, ingen där. Jag knackar igen men inte något svar då heller. Då börjar vi sakta gå tillbaka med hundarna. Då hör vi en kvinna skrika och förstår att det måste vara en död kvinna eftersom att det kommer inne från huset och ingen svarade ju tidigare. Vi tittade på varandra igen och jag sa: Jag tror nog att vi drar nu! Sen sprang vi skräckslagna hem och hörde skriket igen. Vi börjar också skrika lite och springer så fortare. När vi kommit in så kontaktade jag min mamma för att fråga om hon visste var ifrån skriket kunde komma. Och hon svarade: Jag vet inte riktigt men om det är någon som har mördats där så kan det vara den människans ande som försöker visa vad som hände och hur det hände. Jag sa det genast till Malou, Hon såg chockerande på mej och var alldeles blek. Vi tror att den där döskallen som hon hittade i skogen kan ha varit kvinnan som skrek. Sen så gick vi inte dit mer den dagen.. Men senare så frågade jag vad torpet heter och namnet är Svedret. Men dom svarar inte på om det har varit något mord där så jag tror dom döljer något. Men jag fick också veta att det inte har bott någon där på 4 eller 5 år. Fick också veta att hon inte vill ha mej där eller att hon bara söker hjälp.. Någon som vet vilket??

Hej Michelle! Vad jag förstår så spelas ett sk "känslominnes avtryck upp" upp för er och även andra som besöker platsen. Ibland om det är en plats där något har hänt av allvarligare slag tex mord kan känslor från både offer och förövare stanna kvar på platsen och bli som ett "band som rullas upp om och om igen". Det du upplevde och såg behöver inte andra besökare uppleva eller se då de kan få samma "känsloband" uppspelat, men få helt andra syner eller bilder,känslor osv. Om ni hade hundar med er borde de ha reagerat kraftigt, då djur brukar vägra vilja närma sig sådana platser då upplevelsen blir för skrämmande och påtaglig för dem.De kan resa ragg,morra galet eller helt enkelt slita sig och dra iväg! Man kan även uppleva rent fysiska känslor som kraftigt illamående,huvudvärk,yrsel och ren panik. Din egna upplevelse kan mycket väl ha varit verklig för dig och din kompis därför att det var vad ni fick förmedlat genom det "minnesavtryck" som finns där.Andra kan uppleva annat,se annat,känna annat osv. Det vikigaste är att du litar på din egna magkänsla! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *