Spökar det?

Hej! Jag bor tillsammans med min kille i en etta på ca 34 kvadrat. Ibland på nätterna och även under dagarna så kan man höra konstiga ljud och knackningar. Jag får för mig att jag ser skuggor i ögonvrån som snabbt försvinner. Jag har även en katt hemma som ibland kan sitta och bara stirra på en punkt. Sen brukar jag även höra att någon skrapar i hennes kattlåda fast hon själv inte är där. Är detta bara en inbillning av mig eller? Blir glad för svar. Med vänliga hälsningar Angelica Tjäder

Hej Angelica! Jag känner igen din signatur och har för mig att jag haft problem att länka till dig även tidigare. Det finns mycket olika energier omkring dig som "blockar" och gör det svårt för mig att kunna hämta information när du frågar något. Ibland kan det vara så med vissa människor som tex i ditt fall,att man behöver möta dem öga mot öga för att kunna medialt läsa av och se vad alla dessa energiblockeringar står för. Nu har iallfall din guide "Deenai" en ung kvinna varit så tillmötesgående att hon hjälpt mig att få lite information om din fråga. Det verkar vara så att du är en person som lät kan dra på dig energier från både andra levande människor och från andar som du möter eller som "passerar dig". Det verkar vara så att det är först när du är ensam och slappnar av som du blir medveten om att det finns energier omkring dig även om de kan följa dig annars också. Du kan märka detta genom att du rent energimässigt blir ovanligt trött,ofocuserad eller irriterad över småsaker och har känslan av att vara "störd av något" men istället för att kunna sätta fingret på "vad" det handlar om så riktar du din irritation och trötthet mot andra "oskyldiga". Jag vet inte om detta är något du känner igen men med tanke på att energier och närvaro dras till dig "borde" det vara så. Jag får svar att det finns energier hemma hos dig. Det är dock inget som vill framträda frivilligt här och nu men det är energier av både andra djur bla en katt som en tidigare boende haft i den lägenheten och den "andekatten" märker din katt av och det är även den katten som går i lådan och "busar runt". Den andekatten drar även till sig en form av naturväsen som jag inte har något namn på(jag vet faktikst inte vad de kallas) men de är som stora dammbollar som far överallt och tycker om att busa med djur. Sedan har du dessa energier av andar som länkat till din aura och håller sig till dig ett tag för att sedan hitta någon annan att länka till och då lämnar dig och lämnar avtryck i din aura-som i sin tur bidrar till att dt blir svårt att läsa av "dig"-då det i din aura finns spår av "andras eneriger och minnen,känslor".Förstår du vad jag menar?…. Det finns alltså flera orsaker till att du upplever närvaro. I ditt fall kan det vara värt att besöka ett medium,öga mot öga,som får hjälpa dig identifiera dina följeslagare och se vilka som inte hör till dig och varför de dras till dig. Normalt sett brukar jag kunna "se sådan problematik och varför" men som sagt något kring dig gör att jag inte kan läsa av dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *