Svävande, intensiv gestalt

I måndags kväll låg jag och killen och pratade i sängen innan vi somnade och ca 1-2 min efter vi släckt lampan byts atmosfären i vårat sovrum och ngt/ngn kommer in. Det blir väldigt intensivt, påträngande men vi fick ingen kontakt med vem/vad det än var! Jag tittade ner mot min sänggavel och plötsligt ser jag en gestalt gå/sväva från min sänggavel upp till mitt sängbord och bara försvinna… jag fick en panikkänsla och kastade mig över till killens sida av sängen och blev ganska chockad…. Vad/vem var det? Killen fick koncentrera sig (han är väldigt medial) och fick ut vem/vad det än var och fick "stänga" efter sig, sen vart det lugnt men jag tycker fortfarande det är lite obehagligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *