spökar det?

Hej! kan du se om det spökar hemma hos oss? Vi bor i ett gammalt hus och vi tror att det spökar här, det har hänt en del märkliga saker här. när min mamma ammade mig när jag var liten så hade hon ett foto på min syster på en byrå, hon sa att ögonen på fotot blinkade. först så trodde hon det var en inbillning eftersom hon kanske var trött men det hände titt som tätt varje kväll ungefär samma tid. det andra. när min mamma städade inne i min lillebrorsas rum så höjdes volymen på cd spelaren bara sådär, lite coolt tycker jag 🙂 jag hoppas du kan se om det spökar hos oss och isåfall vem det är? Mvh: Jesper

Hejsan Jesper! Det finns någon som kallar på uppmärksamhet! det är någon som busar lite med er! Blir det för jobbigt,så säg till vänligt men bestämt att det lugnar ner sej! Vet du om du skulle haft ett syskon till i livet? Fråga dina föräldrar! Och återkom hit om det är så!tack ! Ha det så trevligt Jesper! MVH:) Simone!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *