Spökar det?

Hej, jag har aldrig trott på spöken eller andar till för några dagar sedan. Imåndags 30/8 flyttade jag och min son till en ny lägenhet. Den blev snabbt ledig då tanten som bodde i den dog. Vi har nu bott här i 4dagar. Jag brukar sällan drömma eller komma ihåg mina drömmar ska jag väl säga. Men dom här fyra dagarna har jag drömt så sjukt otäcla drömmar att jag tillomed kommer ihåg varje liten detalj sen i måndags. De är väldigt varmt i lägenheten men varje kväll vid 20.00 blir de iskallt ett tag sen blir de varmt igen. de blir sån skillnad att går du i linne så måste du ta på dig en tjock tröja. Ett skåp som har en magnetiskt låsning som man måste dra i hårt för att få upp den står helt plötsligt öppen ibland. Kan då nämna att min 2-åriga son inte ens når till handtaget. Vad kan allt detta vara? Jag är har precis börjat studera men alla dom här mardrömmarna tar all min energi.

Hej! Damen ifråga har inte gått över och hon har inte accepterat att ni bor i hennes lägenhet. Säg till henne att ni bor där nu och att hon ska gå över till andra sidan där hennes föräldrar väntar på henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *