Spökar det?

Har en fråga om min farmors gård nere i Skåne. Jag har hört små korta historier om att det spökar där och har själv råkat ut för lite småsaker som stolar som vält, jag undrar vem/vilka det är som spökar där och vad det är som händer egentligen? Jag får inte veta så mycket för min farmor vill "skydda" mig. Undrar också om jag har någon slags förmåga att utveckla mediala kunskaper? Får ofta känslan av att jag inte är ensam och att någon bevakar mig. Skulle vara otroligt tacksam för svar!

Hej! Skulle behöva mer info om gården men då din farmor lagt skydd på dig får jag troligtvis inte fram något. Man ska inte riva det skydd någon annan har lagt. Det finns kurser som man kan gå för att öppna sig medialt. Googla och se vad som kommer fram men ta inte första bästa, kolla och ta den kurs som känns rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *