Spökar det.

Hej ! Jag har en fråga angående min lägenhet som jag misstänker att varken jag eller min dotter är själva i ,Vi flyttade hit i April 2010 och under de första halvåret upplevde vi inget och sedan har jag upplevt olika mindre saker som man oftast bara rykt axlarna åt men nu ,sedan en tid tillbaka har det inträffat händelser som man inte har kunnat hitta en riktig förklaring på som exempel min dotters traktor som hon brukar sitta och cykla på fick eget liv en kväll som om någon get Traktorn en rejäl knuff mot dörren till mitt sovrum och jag var själv uppe och alldeles i närheten snabbt tittade in till mitt sov rum där min dotter hade somnat och nu precis vaknat av dunsen mot dörren och hon sträckte sig ur vaket mot traktorn som inte var långt från sängen som var precis vid den öppna sovrums dörren. Jag har även haft upplevelser i vår föra lägenhet och var då som nu många gånger oförklarliga , kan det finnas samband …? Tackar på förhand….

Hej! Det är inte lägenheten i sig som har besök det är du som har någon med dig. Det är en kvinna, ser ut att vara i 30 årsåldern och hon är klädd som de var på 1940-50 talet. Hon vill inget illa hon är med dig då hon är din guide. Det kan vara en avlägsen släkting men hon känns mer som en bekant till en släkting- förstår du vad jag menar? Det ser inte ut som om ni har träffats då hon gick bort innan du föddes.Jag får fram E och jag tror det är första bokstaven i hennes namn men jag är osäker där. Hon levde själv och det var självvalt då hennes sjukdom- som hon gick bort av- gjorde att hon valde leva ensam för att inte orsaka smärta hos egen familj. Kan ha varit hjärtfel. Du kanske kan höra dig för i din familj men om du får fram något kan jag inte lova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *