Spökar det hemma hos oss?

Hej. Jag och min sambo har bott i vår bostad nu ca 1 år. Ibland har vi känt av något, inte direkt som vi har några förklaringar. Min sambo har vid flertal tillfällen känt av att han blivit iakttagen och han har hört något/någon rycka i garderobsdörrarna. Tillsammans en dag då vi satt och pratade blev vi tysta och tittade på hörnet av rummet. Jag tyckte jag såg katten gå förbi men han var inte där, lite konstigt men men tänkte vi. Vi har 3 katter, 2 katter flyttade in för ca 1 vecka sedan. Ibland kan de tillsammans titta åt samma håll i tomma intet och stirra bara. Fastän de inte är något där! Idag kom ju den största chocken.. Jag åkte till jobbet och min sambo var ute men vi hann inte ses. När jag kom hem från jobbet ser jag mattan och vår 50kg tunga soffbord flyttats 20 cm ungefär. Jag blev ju liksom förbannad på min man som drar i möblerna men han skällde på mig för han trodde det var jag. Att flytta på matten och soffbordet så krävs det rätt mycket styrka. För när jag ställde ordning fick jag kämpa med att dra och slita i det. Att katterna har flyttat de känns inte direkt verkligt. Är vi tokiga? eller vad finns här?

Hej! Nej ni är inte tokiga men ni är inte ensamma heller. Det har något med era garderober att göra…kolla igenom den noga, varje vrå det känns som om något kan ligga kvar men ändå inte..det är en tjej i 17-20 års åldern som söker något jag vet som sagt inte om det är kvar eller borttaget. Hon visar att ni ska flytta på saker och ting sök där ni märker av ökad aktivitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *