Spökar det hos dem?

Hej hos min kompis händer det underliga saker säger dem. Framförallt har jag både jag och min kompis upptäckt flera gånger att hennes nycklar ligger nedanför hennes fönster, och hennes lillasyster kan inte öppna det fönstret. Så vem var det då? Hon har också legat i sängen med hörlurar och lyssnat på musik när musiken stängs av och det börjar surra i ena luren. Hennes mamma har också märkt av saker. Huset är inte så jättegammalt,80-90 år skulle jag tro. Övervåningen är mycket liten med två sovrum. Det finns ingen källare och ingen vind, bara kattvindar. Dem har bott där sen min kompis gick i ettan, nu går hon i åttan. Huset är rödmålat med tomt till. Förra ägaren hette Anders.

Hej! Det känns som en liten vätte bor i huset. Han ser till dem som bor i huset, vill inget illa men han vill att hon ska hålla koll på sina nycklar då de kan försvinna- vilket han demonstrerar. Han vill dem bara väl. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *