spökar det i mitt rum

Hej jag skicka in en fråga för inte så länge sedan. Det handla om när jag o min kompis satt i mitt rum o det börja knaka över allt i hela rummet o så stog jag vid min tv o det va som att någon stampade mitt i golvet brevid mig jag sprang till sängen o satte mej brevid min kompis nathalie o vi titta runt i rummet o då så slog någon i mitt skrivbord så att min parfym ramla ner o jag börja gråta o skrek på min mamma o vi fick sova i hennes säng men jag o nathalie hörde att det smällde o knaka i mitt rum snälla hjälp mig få fram va det är M.V.H Ann-Sofie

Hej Ann-Sofie! Jag måste först fråga om ni gjort något som anden i glaset eller liknande? Känns som om du har någon i ditt rum som inte tillhör er så att säga. Jag försöker lägga skydd på ditt rum men jag vet inte om jag lyckats. Har du kvar närvaron skriv till min mail. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *