Tidigare liv

Hej! Är lite nyfiken på mina/mitt tidigare liv..Känns som att jag har levt ett helt annat liv i ett helt annat land. Har även en stark fobi som dök upp som jag minns det när jag var i 5-7 års åldern. Finna egentligen ingen anledning att vara rädd för detta stora djur då det inte finns i sverige, och jag kommer nog aldrig stöta på en heller..Men varför så rädd? Sen undrar jag över min bästa vän som blev mördad för 2 år sedan. har hon gått vidare och hur har hon det nu? Tacksam för svar..=) Mvh Görel

Hej Görel! Vad gäller tidigare liv och stora djur har detta ett samband.Jag ser dig valla kor på en stor äng och det är berg och skogar runt omrking dig. Jag ser björnar som lever i din närhet och jag ser att du ev konfronterats med en björn i ditt förra liv. Du fick omfattande skador och gick vidare därav din rädsla för stora djur. Jag har en kvinna vid min sida men jag vet inte om det är din vän, jag försöker beskriva henne och du får säga om du känner igen henne eller inte…en ganska ung kvinna, smal, mörkhårig och det ser ut som kopparfärgat i ljussken. En sprallig kvinna, inte godtrogen, skinn på näsan.. Är det hon? Vill veta innan jag går vidare. Du kan skriva till mig på min mail om det känns lättare. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *