Spökar det i mitt rum?

Hej! Jag undrar om det spökar i mitt rum för det har hänt en del saker. Häromdan så såg jag en film med min kompis och och låg ner i min säng och hon satt upp och då reste jag mig upp lite och då så såg jag den kudden jag låg på rynkade sig och drogs uppåt, och samma kväll så lyssnade vi på musik och då har jag en justerbar golv lampa som jag låtsades va en mikrofon. Och när jag skulle gå till min spegel i mitt rum så ställde jag ner den och gick mot spegeln och min kompis satt i sängen och kollade vad jag gjorde och när jag vände mig om från spegeln så såg jag att min golv lampa var halvt uppe i luften alltså att det var som om nån höll den så som jag höll den imed den lutade till vänster och sen bara föll den så att den stog rätt. Och för ungefär för ett halvårsen så satt jag uppe på natten och var inne på datan som jag har på skrivbordet och är ungefär 1 meter ifrån dörren som jag hade stängd. Och så hörde jag att det knackade 3 gånger så jag flög ju upp ifrån stolen och öppnare dörren, men det var ingen där. Och om det hade varit en "levade" varelse så hade man ju hört nån/nåt springa iväg. Det är lite vad jag har upplevt och jag skulle jätte gärna vilja veta vad det är för nåt och vem det är. Tack i förhand!

Hej! Du behöver inte vara rädd! Det är en tjej i din ålder som bara vill hänga med er! tycker du det är för jobbigt kan du be henne att gå vidare. Tala om för henne att hon skrämmer dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *