spökar det i undervåningen?

mina 2 döttrar sover i nedervåningen i vårt hus,allt som oftast kommer framför allt min 7 åring upp för att hon hör någon gå i trappan någon andas eller kurrar uppe i hennes våningsäng men ingen är där,mm,mm. vad ska jag tror? tror inte hon ljuger eller hittar på men vad kan det vara för ljud? vad ska jag säga till henne? tror själv på spöken och har hört en del i vårt hus,men jag vill ju inte skrämma henne.

Hej! Det som finns hos er är ett eko från en händelse i ett tidigare liv och den som kurar sig hos er kan vara barnet i familjen. Mannen kunde vara elak och sträng. En speciell händelse har gjort att de har fastnat just i denna tiden. Om du skriver till min mail kan jag hjälpa dig rena hemmet och familjen. Gott nytt år! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *