Spöken i nytt hus?

Hej! Jag och min sambo köpte ett hus för 11 månader sedan. Huset är byggt 2004. Såvitt vi vet har det aldrig stått något hus på vår tomt tidigare. Vi är den andra familjen som bor i huset. Jag hör då och då fotsteg i ena delen av huset. Det är en liten korridor ner till en toalett. När man är där inne låter det som om någon går mot toaletten och stannar utanför dörren. Sedan inget mer. Den andra saken jag reagerat på är att så fort jag inte lägger in min GPS i något stängt utrymme, tex ett skåp, så slås den på av sig själv. Detta händer aldrig om jag lägger den i ett skåp. Är spöken intresserade av elektronik och kan de isf starta tekniska prylar? God fortsättning på julen! Mvh Erik

Hej Erik! Du hör ekon från en svunnen tid och där huset står idag kan det ha varit en mindre väg förr inget att oroa sig för jag lovar! De kan försöka ta energi för att kunna visa sig så de har nog tagit energi från dig GPS snarare än av intresse. Gott nytt år! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *