Spökar det verkligen hos mig ?

Det är så att jag har hört att när katter ser spöken eller något liknande så börjar dom fräsa o gnälla ? Min katt gör det ganska ofta när hon är i mitt rum, speciellt på kvällarna…plus att ja hör något slå mot mitt element fast det inte finns något vid elementet inget ligger där alls ? vad kan de va ?:S

Hej! Jag kan faktiskt inte uppfatta någon närvaro av en ande eller liknande när jag länkar till dig, som skulle vara orsaken till fenomentet du beskriver. Visst kan katter reagera på närvaro av olika energier. Är det en energi som känns bekant,som de kanske känner igen så brukar de mest stirra intensivt.Är det någon anhörig de känt kan de tom spinna ! Är det främmande energier kan de både spotta,resa ragg,morra och "attackera" i tomma intet. Katter kan vara rätt modiga,har jag märkt. Andra hoppar högt i luften ,fräser ,svansen blir alldeles yvig och de springer iväg. Beror alltså lite på kattens psyke och personlighet. Men varför din katt reagerar kan jag alltså inte svara på. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *