spöke eller det psykiska?

hejsan. jag har bott i samma lägenhet i nästan 20 år. (har dock flyttat nu) men under vissa perioder så har det hänt olika saker i lägenheten. saker som inte går att förklara som tex. en film spelas över utan att varken jag eller mamma tryckt på Rec. trodde först att det var katten som kommit åt dosan, men sen så var det NÅN som tryckt på stop typ 1 kvart innan filmen tagit slut. sen har jag även känt hur nån har slagit mig (vääldigt försiktigt) under näsan..det gjorde inte ont..men det kändes som en stöt och klockan var exakt 0:15 då..jag vart klarvaken och livrädd. sen hände samma sak nästa natt exakt klockan 0:15. man känner sig iaktagen på vissa ställen i lägenheten, har drömt några ggr att det spökar i den lägenheten..är det den anden som visar sig i min dröm tror du? min bästa kompis hund skällde på min dörr..han vart helt till sig och skällde, som bara den. lampor exploderar, jag har även sett nån i vitt i ögonvrån, gå förbi i hallen..men när jag tittat dit så är det inget där, man känner sig ständigt iaktagen, man får en känsla av otrygghet och ibland även panik känslor. kan det vara så att jag har fått andar i lägenheten när jag gjort anden i glaset? eller beror allt på att jag kan ha sett för mkt skräckfilmer? mvh Carro

Hej! Låter som om du fått uppleva en hel del, sedan är det självklart svårt att veta vad det handlar om, men det ena utesluter inte det andra! Det här med att man ser en dimma i ögonvrån och som sedan försvinner då man tittar dit känner jag igen. Dock finns det ofta, men inte alltid, en förklaring till detta. Vid många tillfällen så har man kunnat förklara detta med t.ex. infraljud som skapats av något elektriskt såsom en fläkt eller liknande. Dessa kan koncentreras på ett ställe och på så sätt bygga upp störningar på vissa ställen. Dessa störningar uppfattar vår hjärna, vilket vi ser som en vit dimma i vår ögonvrå. Dock försvinner det när vi vrider på huvudet för att vi då bytt position på huvudet… <br><br> mvh Kristian – Spökwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *