Spöke vid sjön

Hejsan! För några dagar sen så tältade jag och några av mina vänner vid en sjö. Klockan var runt fem på morgonen när jag behövde kissa, så jag gick ut ur tältet och iväg en bit och gjorde det. När jag var färdig så skulle jag återvända till tältet, men då såg jag något konstigt. Det hade börjat ljusna så smått, men det var alldeles dimmigt ute, så det var svårt att se. Men typ femtio meter iväg från mig, så var det som en svart skugga som sprang upp från sjön och förbi tälten och sen iväg. Jag blev helt förstenad, och stod och stirrade och försökte se vad det var. Jag tänkte att det bara kanske var en svart plastpåse, eller en katt, men inget av det såg rätt ut för mig. Den liksom SPRANG inte, utan det gled fram på något sätt, typ svävade. Och det gick för långsamt för att vara ett springande djur. Dessutom, när min killkompis varit ute en stund tidigare och kissat, så sa han att han känt sig iakttagen på något vis. Det kände i och för sig jag också när jag var ute. Så nu undrar jag bara, vad var detta för någonting?

Hej! Denna skugga ni såg och kände av känns knuten till sjön och jag tror att det är någon som drunknat i sjön- genom en olyckshändelse tror jag. Vad heter sjön?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *