Spöken som tar saker?

Hej. Jag undrar om det är möjligt att ett spöke eller ande kan stjäla saker? Jag har blivit av med ett halsband, ett kors på en vanlig kedja, som betyder oerhört mycket för mig. Sen har även mina nycklar spårlöst försvunnit trots att jag visste precis var det låg sist. Jag är en extremt ordningssam människa och kan inte bli klok på detta. Jag har nyss flyttat till ett hus där förra ägaren avlidit så jag undrar om det kan vara han som "spökar" för mig. Det har även varit andra saker som hänt tex att det försvunnit leksaker från min dotters rum, fast dom har kommit tillbaka. Om det rör sig om ett spöke som tagit mina saker, finns det något jag kan göra för att få dom tillbaka? tack på förhand, mvh malin

Hej Malin! Nu är jag ingen siare för borttappade saker så jag kan inte se vart de tagit vägen.Jag kan inte heller uppfatta att det är någon energi som gör att sakerna försvinner även om jag vet att vissa andar har förmågan att flytta på saker både större och mindre föremål,som försvinner spårlöst och sedan dyker upp igen.Det händer. Jag kan uppfatta att den förre husägarens energier finns kvar men det handlar mer om sk "känsloavtryck" och jag kan inte uppfatta att han själv är närvarande. Om det nu ändå skulle vara ett spöke som är i farten,men som jag inte kan uppfatta här och nu kan du helt enkelt pröva med att säja högt i huset att du vill ha tillbaka sakerna och att du inte tycker det är roligt alls när de försvinner.OM det är en ande kan den faktiskt höra dig och lämna tillbaka sakerna. Kan vara värt att testa. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.