Spöken, syner, känslor…

Hej! JAg är en tjej på 13 år som har en "medial" förmåga. Ibland kan det vara jävligt läbbigt och ibland inte. Jag har ärvt dettaav min gammelmormor. Hon dog innan jag föddes så jag kan inte berätta så mycket om henne men jag har fått höra underbara brättelser av min mormor. Men nu handlar detta om mig. Mina föräldrar visste naturligtvis om vad det ar som hände mig när jag var 3 år gammal. Jag hade blivit som Viola. (Gammelmomor). Jag var ute i sandlådan den dagen.och jag kom inspringandes till mina föräldrar och frågade vad gubben gjorde i trädgården. Mina föräldrar gick ut men såg inget. Sedan gjorde jag exakt samma sak igen. Och jag kom men konstigare och konstigare berättelser för var dag som gick. Mamma och pappa förstod…det tog et tag utan något som hände tills jag, när jag var 7 år så dog min gammelfarmor. ett år senare sover jag hos min mormor och kommer upp in i mitt rum och där sitter hon! Min gammelfarmor! I en stol och stickar! Detta kommer jag ihåg för jag sprang ner gråtandes och berättade för mormor som ringde hem. mamma kom och mormor och mamma berättade om viola. jag visste inte vad jag skulle säga. men det var exakt det jag gjorde några år senare, pratade. Jag var 11 när vi flyttade till ett hus som var 120 år gammalt. flera dödsfall i huset men mna föräldrar brydde sig inte om det för att de trodde att jag hade växt ifrån medialet som min mamma och mormor gjorde i min ålder. men det hade jag inte. Jag har bott i huset i 2 år nu och jag har lärt mig att tala, känna, och tillochmed se andar när jag vill och inte vill. och så har jag just lärt mig att föra över till andra sidan. jag har varit med om flera konstiga saker här tex när jag var ensam hemma en gång med mn lillasyster som är ca 1 1/2 nu och jag känner att någon är i rummet och hon börjar skratta och vinka åt det hållet som jag känner mest närvaro vid…hon e medial oxå… eller när jag var ensam med mina syskon för 2 veckor sen och pannan i köket gick i kok…inte kul men om inte jag hade kallat efter hjälp av andarna hade jag inte funnits… eller när en brinnande man exploderar mitt framför ögonon i köket eller när jag ser en man försvinna i väggen…när jag fick panikångest när jag hade fört över den brinnande mannen till andra sidan eller när jag helt plötsligt en dag hör röster i mitt huvud, får panik och de lungnar ner mig! Detta har kommit ut på ett eller annat sätt på min skola och många säger till mig vad coolt det måste vara och vad som har hänt mm. de säger att de skulle dö för attt vara som jag medans jag skulle dö för att vara som dom! mitt liv är inte super! jag har 5 syskon och 3 av dom är lite som jag. men det tar inte stop där! Varje natt drömmer jag. sanningsdrömmar! saker som händer- min kompis tycker att det är jobbigt för när jag tex säger att hon kommer på IG på ett prov och sedan får det eller när jag säger när nåt ska hända och hon säger bara "du och din stora käft" Hon är den enda som förstår mig. eller när jag får "känslor" av saker kommer hända. tex när min pappa krockade in i en lyktstolpe! detta är ett jävligt jobbigt liv för en tjej som går i sjunde klass och är även för en vuxen. trots att jag kan kontrollera det nu så vill jag för en gpngs skull vara normal. violan gav över hela sin kraft till mig när jag föddes…detta är mitt liv och jag kan inte ändra på det. som man säger "Shit happens" 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *