Spökplats Degeberga – Fråga besvarad 2013-10-08

Hej!

Jag har tänkt att berätta lite om ett spökställe i Degeberga. På ålderdomshemmet i Degeberga finns det en liten spökflicka och en lång man klädd i vitt. Min mamma jobbar där och några som jobbar där har berättat två saker dem har varit med om. Det började med att en gång när två som jobbade där skulle gå in till en gubbe. När dem kom in så sa gubben: åh… Är ni tre som kommer? Tre? Vi är bara två, sa dem. Då sa gubben – men vem är den lilla flickan som är bredvid er?

Sen har det hänt en till sak. Det var någon som jobbade på natten. Det larmade hos en gubbe, när dem kom in till gubben så låg han och sov i sängen. Dem trodde det var på skoj fast det var det ej. Sedan har en gubbe berättat att det går en man vitklädd i korridoren.

★ Fråga besvarad 2013-10-08

Hej! 

Tack för det du berättar så andra kan läsa och ta del av dina tankar. Jag ser inte att du har frågat något speciellt kring detta men det är okej ändå.

Det brukar vara ganska vanligt att det berättas om olika upplevelser just från ålderdomshem eller platser där många sjuka eller äldre människor vistas. Och jag har hört många besynnerliga men också vackra och intressanta berättelser kring och om och av äldre människor som närmar sig livets slut och hur dessa äldre på något sätt blir som mer öppna och börjar se saker som inte andra ser.

De som är mer vetenskapligt inriktade och har kunskap inom hur människokroppen och hjärnan fungera kan berätta om hur människans sinnen ändrar sig pga naturliga orsaker som sker i hjärnan och kan göra att äldre börjar hallucinera och uppleva saker som andra inte ser men… den som är mer troende och vill tro på andliga saker känner till att detta är ett fenomen som faller sig naturligt när en människa närmar sig livets slut och det är som att de ser nära och kära och och gör sig “redo” för att släppa taget om livet.

och de kan se även andra andar mer tydligt som kan finnas på platsen just som det du nu berättar om.

 

Jag kan tycker det du berättar är just den slags upplevelser som människor som arbetar eller bor på vårdhem eller äldreboende kan ha. Visst är det härligt med det lite övernaturliga och mystiska! 😉

Den lilla flickan är nog ingen vanlig flicka även om hon ser ut som så och hon är inte speciellt ung heller eller ens mänsklig…Vi kan säja att hon är detta äldreboendes egna lilla skydds ängel. 🙂 

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *