Tack! :) -Fråga besvarad 2013-10-08

Hej!

Tack så mycket för ditt svar Ewee! Även om andra sidan inte behövde blandas in 🙂 Jag har funderat på det du sa och det låter ju väldigt likt det din vän lagt märke till på sin katt. Jag var faktiskt om apoteket idag och har hittat ett schampoo som jag tror kan döda Kristalls “utslag” 🙂 om det nu är svamp hon fått.

Jag vet av erfarenhet att det är riktigt bra för personer med eksem och svamp…och den är även godkänd att använda på djur, vilken fullträff… så jag provar detta ikväll. Ska bli spännande att se om de försvinner nu, det återstår att se.

Tålamod är vad som behövs i allt.

Får även tillägga att du varit sjukt saknad här på spökwebben, och att det är roligt att se någon dom engagerar sig med så stort intresse som du gör i människors problem och frågor. Det är till stor nytta tycker jag 🙂 Du har ett gott hjärta, och känns som ett väldigt seriöst medium,

Mvh/ Maria och Trattkristallen

-★ -Fråga besvarad 2013-10-08

Hej Maria!

Jag tackar dig  för dina värmande ord

 så från  mitt  hjärta till  till ditt hjärta så tackar jag dig Maria.

Och jag hoppas verkligen att det kommer hjälpa din katt med detta schampo mot eksem och att det ÄR det som visar sig vara problemet. Det kan behövas några veckors ihärdig behandling så får vi hoppas att din katt ska få må bli helt återställd och må bra på alla sätt. 🙂

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~It´s The Simple Things That Make My Heart Sing…~

~♥ ~

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *