Ssk-Fråga besvarad 2013-09-30

Hej jag undrar om du kan få fram på något sätt om en manlig sjuksköterska på mitt jobb flirtar på riktigt med mig eller bara på skoj. Han har en tjej men jag undrar bara. Han heter Peter och vi har en typ av en skoj flirt men jag undrar om det är lite mer än skoj alltså från hans sida???

Med vänlig hälsning,

Fråga insänd:10 Jun, 2013 

– Fråga besvarad 2013-09-30

Hej ! Jag publicerar  denna insända fråga från 10 Juni och vill bekräfta att jag läst den även om jag inte kan svara på detta då jag känner att det inte riktigt är den typen av frågor som jag prioriterar att svara på här i spökwebbens frågespalt och sedan främst för att den sändes in till den som arbetade som medium innan mig.

Men jag har läst! och du är välkommen att sända in nya frågor om andra saker!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *