Stugan (Sann historia)

Då tar jag väl och berättar min sjuka historia: Min kompis och jag sov i hans farmors hus / deras stuga iöverkalix. ALLA saker börjar alltid mellan 22.30 och 23.00, skojar inte! Vi sitter och tittar på tv kl 11 med halvstängd dörr när vi plötsligt hör knarr i trappan… och vi hör väldigt konstiga ljud på övervåningen. Typ ljud som om någon flytta ett bord eller drog något. Vi blirsåklart h-vetes rädda så vi bestämmer att sover i tv rummet där vi TRODDE det skulle vara säkert, f-n så fel vi hade. Nåväl, vi går och sover i tv rummet, med stängd dörr, efter bara några minuter hör vi stegljud utanför dörren, i trappan, och konstiga ljud på övervåningen. Typ vattenlika ljud… vi försökte inte bry oss om det. Aja vi somnar ju så småningom vid 00.00 kanske och sov med TÄND lampa. SEN 04.00 råkar jag vakna av okänd anledning…. OCH nu skämtar jag inte.. Jag kollar mot dörren som i princip slängs upp med en smäll,Någonting(!?) trycker på lampknappen (starkt klickljud) så lampan släcks!! Sen direkt efter stängs dörren rätt snabbt! nästan med en smäll, och man hör knarr bort från dörren och upp mot trappan. Jag har ALDRIG i mitt liv varit räddare än DEN NATTEN. Efter det med lampan så försöker jag röra mig. Försöker röra fingrar och prata, Inget går. Får panik! Jag försökte väcka min kompis, men kunde ju varken prata eller röra mig. Bad till gud att jag skulle somna. HELT sjuk natt. Jag har ALDRIG i mitt liv varit räddare än den natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *