Vad var det som hände?

hej jag tänkte bara berätta några saker som jag har uppleft som kanske är `övernaturliga´ upplevelser. Det första som jag ville berätta var att en natt för två eller tre år sen så sovde jag med min mamma i hennes säng för jag är alltid rädd. det hade varit en blåsig natt och jag var väldigt rädd den kvällen så jag sov i mammas säng. Det första som hände var att jag vaknade att nån låg brevid mej på den andra sidan och jag kände huvudet mot mej. Jag minns att hon/han hade långt mörkt hår och var ganska lång alltså kanske 1,60 lång max. jag var ganska trött då och trodde att det var min syster men jag fick en liten känsla inom mej att det inte var hon och min syster var sjuk och sov i ett annat rum. jag började säga till den som låg bredvid mej som jag inte visste vem det var. Jag sa att jag ville sova och att den skulle flytta sig för den som låg brevid mej låg så nära. Så jag började knuffa bort hon/han. det var då jag märkte att hon/han hade som en nunna dräkt på sig som var vit och jag kände det för jag rörde vid det och det var liksom torrt tyg kändes det som. och det var liksom vitt i rummet fast det skulle vara mörkt för att det var natt. Sen på morgen sa mamma och min syster att dom hade varit med ochså om något, Min syster sa att hon kände någon som låg bredvid henne men hon såg inte vem det var så då ropade hon på mamma och då vaknade hon och gick upp och slängde en blick på jag som sov och såg att det var nån som låg bredvid mej och att det var ljust i rummet. mamma kom in i min systers rum och hon berättade det hon hade varit med om och då hörde dom att nån höll på att öppna ett fönster fast vi bor på den andra våningen. sen så skulle jag vilja berätta en annan grej att jag var kanske 6,7 år då och bröt min arm och var tvungen att akut operera jag sövdes ner och dom började operera mej då såg jag mej själv uppifrån och att jag gick till vänt rummet där mamma satt och sov och väntade på att veta hur operationen gått. sen så minns jag inget mer och vaknade upp igen. Vad kan det här ha varit för något snälla svara om någon vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *