sv. vemel.vad skrämmer min son.

Hej igen! :). Tack så mycket för ditt råd att lägga en bibel vid min yngsta sons säng, det hjälper. Det är inga panikskrik på nätterna längre och han sover lugnare, TACK. Jag har pratat med en granne som bott i detta område sen det byggdes -97 och det är ett väldigt aktivt område, byggd på en gammal galgbacke. Inte konstigt att det spökar. Nu till min fråga. Kan du se vilka släktingar som hälsar på oss. Jag har mina aningar men är inte hundra på att det stämmer? Undrar även om en kompis som tog livet av sig för 10 år sen, finns i min närhet, jag vill bara veta om han har funnit frid nu? Tacksam för svar. Kram Kristina

Hej Kristina! Det förklarar all aktivitet som finns hos er och runt huset.Som jag sagt tidigare så är det väldigt rörigt och mycket aktivitet av energier,energispår och andar hos dig,runt dig,i huset osv. Pga att det finns så många andar som inte hör till dig och din släkt utan är platsbundna till platsen/området du bor på och de inte varit på andra sidan och vänt så blir jag varnad av min guide att länka till dig eller ditt hus. Det är många som vill bli hörda och många som inte hittar till andra sidan.Därför blir det mer eller mindre omöjligt för mig att se vilka som är släktingar eller inte.Flera utger sig för att vara det men i denna röra av aktivitet kan jag inte tro på någon av dem. Du behöver hitta ett sätt att få ditt hus eller din lägenhet välsningnad.En storstädning!Sätta gränser!UT med alla som inte ska vara där! Det bästa vore att be ett medium komma hem till dig och få iväg de som går igenom ditt hus till andra sidan eller stänga igen så de inte kan gå igenom där du bor! Upplever du inte själv att det är som en genomfart?????Det verkar som de tror att ditt hem är en "rastplats"!Jag skulle bli stressad/vansinnig om jag hade all den aktiviteten hemma.!!!!!!! (har upplevt det och vet hur det är och hur man påverkas förr eller senare) Det finns metoder jag kan beskriva om du vill ha hjälp.Om du känner att du själv orkar ta tag i saken så kan jag hjälpa dig genom att beskriva utförligt vad du kan göra och vilka Väsen som du kan be om hjälp igenom detta. Det enda du behöver göra är med ord,bön och handling visa att du fått nog! Och sedan överlämna problemet till dessa Väsen/Heliga Änglar som brukar hjälpa till med att rena större områden som bär en historia och som dragit till sig många rastlösa andar som inte hittat till andra sidan. Fundera på saken och återkom om du vill ha hjälp med detta!Alternativ be ett medium göra det åt dig på plats.Men eftersom det handlar om att använda sin fria vilja,sätta gränser och vara tydlig så tror jag du har styrkan att klara detta själv,bara du får vägledning hur du kan göra! Vad gäller den vän som tagit livet av sig.Jag kan inte känna att han finns i din närhet(kanske pga röran).Det är verkligen svårt att länka till dig då det är så rörigt!!!Fundera på det jag skrivit och hör av dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.