Vad är det??

Har en liten fråga till. För några år sen upplevde jag nåt som fortfarande jag tänker på och undrar vad de är för nå. Jag sov… I min dröm så låg jag i sängen precis som jag gjorde… Helt plötsligt känner jag hur nån lägger pekfinger å långfinger från sina båda händer å lägger under mig å lyfter mig. Jag vänder mig till vänster sida å tittar vem de är.. Till min förvånan står där en liten dvärg men med ett ansikte som ett "monster". Jag verkligen känner hur jag försöker väcka mig själv i drömmen. Den här drömmen kändes så verklig att jag ibland även nu undrar om jag verkligen sov. Man kan ju ibland drömma såna drömmar som känns verkliga, men denna var så speciell… Jag kände allt. Den va över all verklig verklighets drömmar. Kan du svara mig på detta?? Mvh Jenni

Hej Jenni! Jag förstår om du upplevde drömmen besynnerlig och annorlunda. Jag kan dock inte svara på vad det var för slags dröm.Men jag kan anta och spekulera lite: Om det var mer än en vanlig dröm så låter det som om du hade ett möte med en vätt,ett naturväsen. Dessa brukar i normalt läge se "vänliga ut" i ansiktet men om det är något de är missnöjda med kan de visa sig "monsterlika" i ansiktet med ett stort varggrin med vassa tänder(vad jag hört av liknande berättelser av andra som haft likvärdiga drömmar eller upplevelser). Är det ngt du funderat över dvs om du av någon orsak dragit till dig naturväsen? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.