Svar födde mer frågor!

Hej! Jag har fått svar på min fråga men det födde mer frågor ur svaret. Min dotter har börjat öppnat sig lite nu men det finns nog mer, hon säger inte hur dåligt hon mår det kan man se ibland på henne. Det var gott att höra att min morfar finns i närheten. Hoppas att han har hört allt jag sagt till honom. Har inte frågat min dotter på länge om hon ser dessa andar fortfarande, det finns så mycket annat som dyker upp till ytan just nu som jag måste ta tag i först. Hon har inte sagt att hon ser något nu, kanske har hon börjat "stänga" sig eller något, hon kanske tänker på annat och inte ser. Du skrev att vi b.la har morfar vid vår sida, vem mer har vi? Du skriver så här: Låt inte din fd man komma åt dig genom att få dig att känna dig sämre eller sänka din självkänsla,det visar istället hans svaghet. Låt inte heller honom komma emellan dig och din dotter.Hon har många frågor hon vill ställa dig men vet inte hur hon ska ställa dem.Låt det ta sin tid.Bara finns där. Vet inte riktigt hur du menar Visst jag är i skilsmässa nu men inte när du skrev detta, visste du det innan eller? Jag ska flytta och ta med mig dottern men det andra barnet ska vara kvar hos sin pappa, måste fråga kan du se det oxså? Kan du se om det kommer att ordna sig för oss eller är det något som jag får hoppas bara? Du skriver även detta: Be den Rätmätige Helige Ängeln Hanael rena ditt hem,skapa en oas av lugn,föra ut alla negativa energier och orosmoment och ge er lugn och ro. Denna ängel kommer att lyssna och ge dig mod och hjälpa dig med detta,bara du uppriktigt från ditt hjärta ber om det. Be även denna Heliga Ängel föra de andar som inte hittat till andra sidan,"hem" och även omsluta din morfar i villkorslös kärlek,det förtjänar han. Har gjort detta men vet inte om jag gjorde rätt, men visst tycker jag att det har blivit bättre och jag hoppas att det fungerade. Liten rolig fråga kan du se vad det andra barnent har för kön och om det kommer att fungera att ha det kvar hos sin pappa? Vore tacksam för ett snabbt svar. PS! vet att du får många frågor men jag har skickat frågor innan din datorn gick sönder. Tack för en fantastik sida. OROLIG

Hej! Jag kan förstå att mitt förra svar gav nya frågor. Det kan vara bra för dig och din dotter att inte blanda in andliga eller övernaturligt i erat prat med varandra då jag uppfattar att det din dotter behöver få grepp om först och främst är vardagen,sin självkänsla och känna trygghet. Prat om det övernaturliga är, som du själv känner inte det som står först på listan. Men om hon frågar själv bör du vara så ärlig och uppriktig du kan vad gäller andar ,närvaro osv.Och kan du inte svara så säjer du det. Det är ingen som framträder överhuvudtaget från andevärlden här och nu så jag kan inte svara på om ni har närvaro av andra andar än morfar.(Hans energispår finns dock kvar,att han varit hos er nyligen). När jag läste av din aura så uppfattade jag att "du redan valt bort din man och är påväg bort från honom" och av det jag då kunde avläsa hade du redan gjort ett val att lämna honom.Sådant kan man se i auror.Därför såg jag honom som fd man. Jag kan uppfatta att det kommer bli en del slitningar mellan er pga det mindre barnet.Jag kan uppfatta att du bör vara uppmärksam på följande: Försök att inte låta barnen komma emellan er vuxnas frustration mot varandra.Jag kan uppfatta en risk att det blir två sk "läger" han och yngre barnet och du och din dotter.Och vikten av att syskonen får behålla en egen relation som inte är påverkad av vad mamma eller pappa tycker tänker eller känner för varandra. Om du hamnar i siutationer där du känner dig orättvist behandlad eller överkörd kan du ställa dig över honom genom att helt enkelt bildligt talat "skaka av dig dammet och gå". Nej jag kan inte se vad det andra barnet har för kön men signaturen i auran säjer mig att det borde vara en han.En liten kille. Och jag uppfattar att din fd make i grunden är en bra och ansvarstagande peson (ja när han nu känner för det)och att det kommet gå bra. Men tänk på det jag ovan skrivit och försök se förbi din egna frustration och irritation så kommer vuxenrelationen att fungera. Focusera på det rent praktiska och lämna känslor åt sidan. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *