Svara så fort som möjligt

Hej! Jag är verkligen jätte intresserad utav enhörningar och tomtar/vättar. Jag undrar på något sätt man kan få kontakt med dom, iallfall kunna se dom. Jag har alltid vetat att det finns någon magiskt här i världen. Men hu kan man se dom, eller få kontakt med dom? MVH Theres

Hej Theres! Det är ett jätteintressant ämne men tyvärr är jag inte så insatt i det hela men jag skulle vilja att du beger dig ut i skog och mark där det inte finns för mycket bebyggelse, ta med dig block och penna. sätt dig på en sten eller stubbe där du känner dig trygg och det du ser för ditt inte skriv ner och kan du teckna så teckna av det du ser för ditt inre. Tänk inte på vad du skriver eller teckna det ska du göra när du är hemma igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *