sv:sv:sv:vem är det?

Tror jag fick en "påhälsning" för ett antal dar sedan. Minns inte vilken. Kväll och min sambo jobbade kväll. Hade gått och lagt mig och var på väg att somna förrän jag hör ett duns i fönstret, som när man kastade nånting hårt på det ungefär. Vaknade till med ett ryck. Det kan ju inte ha varit mer än sofia. Sedan på morgonen så såg jag hur ena blomkrukan låg på sidan. Om det hade varit katten så hade hon haft ner den, och då hade ju låtit nåt helt annat 😀 Ditt råd om tarot ska jag lagra på minnet och läsa mer om böcker med det ämnet. Likaså med allt det andra. Vad kul att du nämnde auror 🙂 För i söndags var jag, min sambo och våran son på en insperartionsmässa här i dalarna. Dem hade en aurafotograferings-maskin där som jag ville prova men mässpriset var lite högt tyckte vi. Min sambo var så full anti gentemot allt som fanns där. Exempel auramaskinen. Han var så full med antisaker så att nästan alla känsliga fick ont i huvudet bara dem var nära han. På mig blev det bara ett hemskt humör :/ Det jag vet om auror och som man har läst på nätet är dessa skikt utav energi som alla människor har runt sig. Och att det finns väldigt många färger. Sedan vet jag lite om charorna också. Det är flera olika punkter på kroppen och dessa är också i olika färger varav jag har sett på bild. Kan tänka mig att dem som är kännbara på mig måste väl vara den som sitter på huvudet, hjärtat och magen. I den förstnämnda så kan jag nästan känna som ett korsliknande symbol på pannan där det s.k tredje ögat ska sitta. Känns som det inte bara ett tecken för kristenheten utan också en symbol för andligheten. Har kännt denna korslikande tecken på pannan ett bra tag nu.

Hej Linda! Jag kan inte svara på vad eller om det var ngn andlig aktivitet som orsakade det du beskriver då jag inte finner ngn energi där nu. Vad gäller din forskning kring auror så har jag ett tips på en väldigt enkel liten pocketbok som ändå är riktigt bra och lättläst. "Konsten att se och tolka auran" av Ted Andrews IBSN91-972741-0-0.Den kostar ca 50 kr och går att beställa genom Planetstadens Böcker AB.(kolla internet) eller så kan du uppsöka en bokhandel och beställa då du fått IBSN nummret. Där får du bla lättförklarat Vad är en aura,Att känna auran,Färgernas betydelse,Att stärka och skydda auran mm.Jag känner att det är en bra början för dig. Då kan du läsa i lugn och ro istället för att stressa runt på mässor och betala dyrt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *