Ta bort Imper från mitt hem.

Hejsan EeWee. Tack så mycket för svaret. Även om det vid första läsningen kändes lite obehagligt att höra vad som finns här, så är det endå skönt att äntligen förstå varför jag inte trivs i det här huset. Skulle tro att nån form av negativ energi har funnits här hela tiden. Jag har aldrig riktigt känt att det här är mitt hem. Jag vill absolut försöka få bort dessa varelser, och är just nu faktiskt lite förbannad på deras intrång. Jag tar hemskt järna emot hjälp, så att jag säger rätt saker och utför det på rätt sätt. Av nån anledning så känns det som om det här är något jag måste göra själv. Eller åtminstonde försöka. Nu undrar ju jag vad som händer när imparna är borta? Finns det andra negativa väsen här oxå som kan ta plats när dom har försvunnit? När jag har fått bort dessa väsen, kan dom komma tillbaka igen? Är impar samma sak som fallna änglar eller är det en annan typ av väsen? Ursäkta alla frågor, men jag försöker få grepp om vad det är för något jag fått in här. Sen undrar jag oxå vad som händer när jag ska försöka ta bort dom? Kan jag känna av det eller kan det hända saker runtomkring? Bara så man vet vad man har att vänta sig. Du säger oxå att andra andeväsen som finns här vill att jag ska uppmärksamma problemet, är det bra eller dåliga andeväsen? Sen en sista fråga. Om man överlåter problemet till ljusänglarna tar dom då bort all negativ energi och hur lång tid kan det ta innan det är "rent". Tack så mycket för att du tar av din energi för att hjälpa alla oss här på spökwebben. Det är värt så otroligt mycket. MVH:Johanna.

Hej Johanna! Nu har jag redan besvarat en större del av dina frågor som finns här och förklarat för dig vad impar är och hur du kan gå tillväga. Angående de övriga andeväsen som ville varna så handlar det om tex guider,anhöroga och andar som kan höra till huset och jag kan inte uppfatta dessa som negativa,men även de blir påverkade av dessa störande energier och vill gärna bli av med dem och det är därför de vill ha tex din uppmärksamhet att du ska "se problemet". Nu är du medveten om vad det handlar om och jag räknar med att framöver få höra av dig för att se om du orkat genomföra reningen. Man kan behöva upprepa samma bön ett x antal gånger för att få bort allt,man kan även be att reningen ska ske under ett visst antal dagar. Allt har och göra med hur tydlig man är när man ber om hjälp. Så länge man ber Ljusänglar om hjälp INFÖR den Högstes Ansikte är man under skydd. Visst kan fenomen uppstå. Rent fysiskt kan det kännas som man blir illamående,yrsel,huvudvärk som kommer plötsligt och vill kräkas eller håller på gå sönder innefrån eller att man fryser inne i skellettet och hackar tänder. Rent psykiskt kan man uppleva total utmattning eller att man blir absolut likgilltig dvs "skiter i vilket". Och rent synligt kan det börja banka i väggar,lampor explodera,det kan lukta svavel och kogödsel och ammoniak samt bli iskallt.Dörrar kan smällas upp och igen och möbler vältas omkull-men det sistnämda med möbler är högst ovanligt.Mer ovanligt än ATT det händer. Men har man is i magen och läser bönen klart utan att avbryta så brukar dessa fenomen upphöra. Ibland märker man absolut ingenting och det kan kännas som det aldrig har varit något heller som stört. Det beror alldeles på vilka Heliga Ljusänglar som kommer och hjälper till och hur de arbetar eller omhändertar problemet då vissa är mer milda men bestämda och undviker att människan ska känna av vad som sker medan andra mer focuserar på själva störningarna och "verkar tycka människan som bett om hjälp ska tåla lite". Jag brukar ibland om ett hem är ordentligt hemsökt och ska renas börja med att säja att jag varken vill se,höra,känna,ana eller på ngt sätt känna av vad som sker.Sedan ber jag bönen och går ut. Man kan då kanske höra en duns eller en smäll i en vägg men det är allt. Sedan kan jag be om ett tecken när det är klart tex att en viss lampa ska tändas eller ngt som inte kan tolkas som ngt annat än ett tecken ska visa sig eller hända. Var tydlig.Jag tror du kommer lösa detta om du bara håller dig bestämd. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *