Tack föe svar, följdfråga

Vill passa på att tacka för tidigare svar och undrar nu vad de är för aktivitet vi har i vårt hem. Är de hotfulla eller farliga eftersom du råder oss att rena vårt hem och oss själva? Vill inte oroa barnen mer en nödvändigt. Allt detta började då min man och jag valde att skiljas, strax efter så blev vi även tvugna att ta bort vår sjuka hund.. Idag lever min exman och jag åter tillsammans och ska försöka börja om på ny kula. Även han har nu råkat ut för en händelse som förbryllade honom, han har inte annars mycket tro kring just detta som hänt oss. Han skulle går på toa mitt i natten och jag har en flaska klorin som står på golvet mot väggen. Plötsligt välter den och rullar ner mot duschen och dusch draperiet far åt sidan som om de blåste på det, vilket de inte gjorde. Även äldsta dottern och hennes pojkvän blev rejält skrämda då de var ut en natt i hans område där han bor, de såg då något på himlen som liknade ett flygande tefat, Plötsligt mitt ramför dem far något fort förbi som hade samma str som hennes lillasyster säjer hon. Lillasyster är väl ca 120 cl. Båda upplevde detta som väldigt obehagligt. Kan du se vad detta var för något? och har du möjlighet och se vad min ROSA mobil försvan? Som jag skrev om tidigare?? Min dotter skulle få ta över den från mig och den är ju nu spårlöst borta vilket även leder till en oerhört besviken dotter. NU blev de ett långt inlägg och jag förtår att du inte kan ge allt för långa svar. Men jag känner att vår familj behöver få en förklaring till allt som händer runt omkring oss. Så vi blir otroligt tacksamma om du kan förklara lite närmare för oss vad som pågår?? Mvh och stor tack på förhand Ullis

Hej! Det är inga onda energier ni har bara påfrestande. Att rena sig själv och sitt hem är något som man bör göra då och då. Det som har hänt hos er är tårar, ilska, sorg osv och detta kan sätta sig i väggar och påverka omgivningen på ett negativt sätt. Du behöver inte säga till dina barn om du inte vill men renar du dig själv, dina barn och ditt hem ger ni mer plats åt det ljusa och positiva och kan börja om från början med egna liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *