mannen i mitt liv

jag skrev till dig för ca 2 veckor sen där frågade jag om min mamma och min mormor och även om kärleken. du svarade mig då att om han inte redan hade kommit in i mitt liv så skulle han komma omgående det roliga med detta var att jag precis då kommit i kontakt med en ny kille vi har träffats och jag tycker det känns bra med han så jag undrar om det är han jag kommer att leva med? kommer vi att flytta ihop i framtiden och ser du några barn. tack för en fin sida.

Hej! Det ser ljust ut för er och er framtid! Kom bara ihåg att det är du som tar besluten ingen annan! Lev livet, njut och se vad som händer! Ta en dag i taget och tänk positivt och ljust så blir framtiden åxo ljus! Lycka till! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *