Tack för svar + nya undringar

Hej Evy! Tack för ditt svar! Jo du har rätt. Jag borde ta mina konflikter men det är svååårt. Jag får ju näst intill magkatarr utav käbbel och gräl. Just nu känns det som att jag är i en svacka. Gravid + Trotsig son, trött och tjurskallig make samt en stressad pappa som tänker flytta till Thailand innan jul med en sambo som tänker ordna bröllop på en datum (precis innan jul) då vi redan är uppbokade. Suuuck! Hoppas det vänder snart. Vet inte riktigt hur jag ska skramla ihop energi till allt. En annan fråga som dök upp. I ett tidigare svar sa du att jag levde väldigt nära naturväsen. Jag har försökt se dem men det har inte fungerat nått vidare. För några veckor sedan tycker jag mig ana små ljusblixtar som far förbi ganska ofta och ibland någon liten skugga i ett hörn. Är det inbillning för att jag väldigt gärna skulle vilja se något eller är det verkligen något där? Om det nu är det, vad är det isåfall? Sköt om dig och tack på förhand! Kram /Maria

Hej Maria! Du måste inte ta andras konflikter till dig, tänk på dig själv och gör det bästa av det du har nära dig. När du är trött och grinig blir alla i din omgivning trötta och griniga så att klä dig i sol kan vara en bra tanke! Du ser inte naturväsen då du har så mycket oro inom dig och omkring dig. Fokusera på det som är viktigt och skit i resten! Det du ser är just de naturväsen som finns omkring dig. Ta tag i dig själv(lätt att säga jag vet!), sprid sol och positiva vibbar runt dig så ska du se att det blir lättare och ljusare omkring dig! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *