tack för svar och undra en sak till

Hej jag är en tjej på 39 år som jobba inom barnomsorgen och just där jag jobba nu är det jobbigt och bråk mellan barnen och bitningar. Jag tycker alla är sura och det käns att det är på mig. Men du sa att det inte vad mot mig det vad bara att där vad mycket nu och att alla vad trötta.Jag frågade om jag skulle bytta jobb och då sa du att jag skulle stana kvar lite till på mitt jobb och sen skulle jag bytta till ett annat jobb som jag triva på bättre. Nu undra jag om du kan se vad det är för jobb jag ska bytta till. Hoppas på svar kram J

Hej J! Det känns som om du jobbar med barn lite till men någonstans längre fram tar ditt liv en helt ny vändning som leder till ett annat jobb som du kommer att trivas men och jag tror inte det har med barn att göra! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *