Tack för svaret!

Hej! Fick frågan om jag hade sysslat med ufo:n eller liknande när vi hade hört ett konstigt ljud. Nej. Ljudet var som ett vibrerande, metalliskt, "kolibriaktigt" ljud som kom in från ena rummet och in i det rummet vi befann oss för att sedan försvinna. Och det hördes i rummet och alltså inte i kroppen som du beskrev att man kan höra ljud.Det var ett ljud som vi aldrig hört före eller efter detta. När det här hände så hade vi börjat packa flyttkartonger eftersom vi skulle flytta. Vill tillägga att jag har växt upp där med min mormor och morfar. Mvh/Patric

Hej Patric! Ja detta är sannerligen ett mysterium som jag inte kan lösa. För hur jag än vänder och vrider på detta så får jag hela tiden samma underliga svar nämligen "att ni hade närvaro av humanoider och när dessa lämnade platsen så hörde ni ljudet av deras resa ur tiden och från platsen" Därav min fråga om ni inresserat er för utomjordisk aktivitet. Jag vet inte själv vad jag ska tro om den saken…. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *