Tack för svaret ,EeWee!!

EeWee, Jag tackar för ditt svar om mitt totemdjur. "Afrikatema" verkar stämma bra.Spännande tycker jag. Jag har elefanter, giraffer och en flodhäst hemma…"samlar" på elefanter. Ska inte till Afrika nu i alla fall,men vi har pratat om Kina, men vem vet hur nästa år ser ut….det kanske blir Afrika. Tackar igen och mycket ljus till dig. /Marra

Hej Marra! Det gläder mig att svaret stämde för dig. Jag uppfattar starkt att just detta "afrikatema" beror på ngt liv eller flera liv du levt på den kontinenten och att flera av dessa djur följer dig från dessa liv som beskyddare.(och därför kan uppfattas som totemdjur) Det kan vara så att några av dessa djur tex elefanten är ett djur du själv ägt. Jag får nämligen bilder på "dig" som en liten svart kille ca 15-17år(kan omöjligt uttala eller skriva namnet på killen/du som är sk klickljud) som sitter på en elefant som du kallar "mammbooo" och att du rör dig relativt fritt ute på savannen bland de andra djuren. Just detta liv verkar ha varit ett sk "lyckligt bra liv" som sänder positiva energier i dina/till dina/genom dina undermedvetna minnen än idag. Kan vara därför du tex samlar på elefanter då det ger dig en slags tillfredställelse "-du mår bra av det" och det förstärker dina undermedvetna positiva minnen från det livet. Kan till er andra ta denna "frågeställning" som exempel där just länkar till tidigare liv kopplas automatiskt. Detta var inte en sk direkt fråga om tidigare liv. Frågeställaren har inte ens frågat!om ngt tidigare liv,men det dök upp ändå. I sådana fall kan jag följa tråden och skriva lite om det jag får fram. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *